vineri, 29 octombrie 2010

Un nou inceput...

Nu, nu este vorba de o noua promisiunea de a scrie mai des pe blog :)) desi ar putea fii si asta...
Este vorba de un nou inceput in viata noastra...ne-am mutat in Germania pentru moment...Marcel lucreaza acum aici. Am hotarat ca nu este bine pentru noi sa fim despartiti si cum Marcel oricum trebuia sa isi ia chirie iar eu eram si in Romania casnica asa ca nu era greu sa luam decizia asta.
Partea mai grea a fost dupa ce am luat decizia :)
Plecarea de acasa, despartirea de familie si de oamenii dragi, acomodarea cu un apartament mic prea putin utilat...Aici trebuia ca sa imporovizez multe chestii...si inca mai trebuie.
Dar toate acestea au avut si au si parti bune. In sfarsit eram doar noi in locuinta noastra. Un lucru dupa care am tanjit mult de cand ne-am casatorit...dar intr-un fel acum apreciez si ajutorul uneori nedorit pe care il primeam acasa. Acum trebuie sa organizez totul in asa fel ca sa ma pot ocupa si de Maia dar sa fac si trebuirle casnice. Trebuie sa profit de ocazie sa duc gunoiul cand doarme ea sau sa fac unele lucruri care nu le-as putea face cand e ea treaza. Acum nu mai am cui sa o las. Multumesc Domnului ca m-a ferit pana acum de vreo boala care sa ma faca sa stau in pat. La un moment dat cred ca imi dadea tarcoale o raceala, ma simteam foarte rau. Eram ingrijorata ca daca nu voi fii in stare sa stau pe picioare ce o sa fac...Maia e acum in perioada cand vrea sa cunoasca si sa descopere totul. Dar Domnul poarta de grija in toate.
Cel mai mult am invatat aici dependenta de Dumnezeu. Pentru orice nevoie ma rugam si ma rog Lui si El imi raspunde cum nici nu m-as astepta.
Imi amintesc de o zi din primele petrecute aici. Nu aveam telefon, internet nimic care sa imi ocupe timpul in afara de Maia. Si simteam deja ca nu mai rezist...eram descurajata si chiar un pic deprimata. Seara cand a venit Marcel am mers scurt pana la magazin ca era aproape ora inchiderii si cand am iesit am primit un buchet de flori. La iesirea din magazin e un mic chiosc unde se vand flori. Si vanzatoarea asa din senin mi-a oferit cadou un buchet foarte frumos. Asa de tare m-am bucurat...pentru ca stiam ca e un cadou de la Domnul. Am inteles ca voia prin asta sa imi spuna ca ma iubeste si ca El e cu mine oriunde as fii. Chiar daca familia si prietenii sunt departe El e chiar langa mine!
Mai sunt multe de spus dar voi reveni :)

Un comentariu:

  1. Draga mea.. eu nu aflasem ca ai plecat, dar ma bucur ca stiu acum. Domnul va fi cu voi asa ca nu te teme de nimic. Mi-e dor de voi! :imbratisare:

    Cata,

    RăspundețiȘtergere